Pronajměte si Peckův mlýn jen pro sebe a své přátele

Zveme Vás do romantické usedlosti ze 17. století, která Vám nabídne útulnost a pohodu dávných let. Ten, kdo miluje samotu, klid  a ticho hlubokých lesů, procházky nebo cykloturistiku bude spokojen s tím, co nabízí zdejší příroda a náš mlýn.

Peckův mlýn se nachází v Plzeňském kraji, 10 km od Konstantinových Lázní a 40 km od Plzně.

Jedná se o bývalý mlýn, který bohužel v 50. letech přestal sloužit svému účelu a začal chátrat. Celý areál  prošel v posledních letech rekonstrukcí a změnil se v kouzelné místo uprostřed zachovalé přírody.

Areál se skládá ze 4 volně stojích budov ohraničených travnatým dvorem s posezením a grilem. V hlavní budově je veškeré zázemí pro 22 osob +  4 přistýlky. Součástí areálu jsou louky s potokem, který je velkým lákadlem pro děti. Za domem najdete okrasnou zahradu s dětským hrištěm a trampolínou, ale i rybník s pramicí, která je vhodná k projíždkám. Ve vedlejších budovách jsou garáže, sauna se soláriem, kulečník, stolní tenis, fotbálek a hračky pro děti.

Místo je vhodné k prázdninovým pobytům, víkendovým setkáním s přáteli, pro maminky s malými dětmi,  ale i rodinným oslavám nebo svatebním obřadům.